Kamermuziek en gastronomie festival

79181234

Het Cultureel centrum René Magritte en het Hôpital Notre-Dame à la Rose, stellen de 11e editie voor van het festival “Les Sons Intensifs”.

11de editie - « To Life ! Out of the Ashes ! ~ Des cendres à la vie ! »

Voor de 11de editie van “Les Sons Intensifs” wordt het festival in een nieuw jasje gestoken! Het festival loopt nog steeds over drie dagen, maar werd volledig herzien: er worden tijdens het weekend in het historische hart van de stad Lessen verschillende nieuwe ruimtes gebruikt, terwijl ook het muziekprogramma op zaterdag en zondag wordt uitgebreid. In de keuken krijgt het menu minder gangen en gaat het aan het concert vooraf met het oog op het tafelgemak van het publiek.

Het gastronomische aanbod voor zaterdag en zondag wordt uitgebreid met een gevarieerd buffet met streekproducten op zaterdagmiddag, een nieuw gastronomisch menu in vier gangen op zaterdagavond, een plattelandspicknick van topkwaliteit op zondagmiddag en een permanent kaas- en dessertbuffet gedurende de hele zaterdag en zondag, en dat alles inbegrepen in de ticketprijs voor “Les Sons Intensifs”.

Vegetarische alternatieven mogelijk voor al de maaltijden

De artistieke directie van het festival wordt verzorgd door David Cohen.