Gastronomie

Vrijdag 17 augustus

18u30 – Cour de l’Hôpital Notre-Dame à la Rose

Gastronomisch menu « Douce France »

Kalfstartaar / Sint-jakobsschelp met rode boter en zoutvlokken / Vichyssoise

Pensje van kabeljauw en goudbrasem, gerookte theebouillon en knapperige groenten

Gevuld gevogelte op lage temperatuur gegaard, vleesjus en gekonfijt knoflook

Ganache van witte chocolade en streekvruchtensorbet

 

Zaterdag 18 augustus

12u00

Gevarieerd buffet met streekproducten

Bereid in harmonie met de thema’s en contreien uit het muziekprogramma.

Gevarieerde vlees-, vis-, groente-, kaas- en dessertschotels.

19u00

Gastronomische maaltijd « Invitation au voyage »

Gravad lax / Lomo iberico / gekonfijte courgettes

Konijngalantine en melanzaancaponata

Varkensfilet met schelpdieren en garnituur

Ijs met Matchathee en pruimenaroma’s

 

Zondag 19 augustus

13u00

Picknickmand met sefardimlekkernijen

Tomatensla met verse kruiden, tabouleh, sardienbeignet met koriander en sjalot, groentesla, hummus, courgetteballetjes, börek, mufleta, assortiment van gevulde groenten met olijfolie en vlees.