Gastronomie
Vrijdag 17 augustus
18u30 – Cour de l’Hôpital Notre-Dame à la Rose
Gastronomisch menu « Douce France »
Kalfstartaar / Sint-jakobsschelp met rode boter en zoutvlokken / Vichyssoise
Pensje van kabeljauw en goudbrasem, gerookte theebouillon en knapperige groenten
Gevuld gevogelte op lage temperatuur gegaard, vleesjus en gekonfijt knoflook
Ganache van witte chocolade en streekvruchtensorbet
Zaterdag 18 augustus
12u00
Gevarieerd buffet met streekproducten
Bereid in harmonie met de thema’s en contreien uit het muziekprogramma.
Gevarieerde vlees-, vis-, groente-, kaas- en dessertschotels.
19u00
Gastronomische maaltijd « Invitation au voyage »
Gravad lax / Lomo iberico / gekonfijte courgettes
Konijngalantine en melanzaancaponata
Varkensfilet met schelpdieren en garnituur
Ijs met Matchathee en pruimenaroma’s
Zondag 19 augustus
13u00
Picknickmand met sefardimlekkernijen
Tomatensla met verse kruiden, tabouleh, sardienbeignet met koriander en sjalot, groentesla, hummus, courgetteballetjes, börek, mufleta, assortiment van gevulde groenten met olijfolie en vlees.