Vrijdag 18 augustus 2017
Welkomstdrank, openingsconcert en gastronomisch diner.
Deze 10e editie wordt op de prestige avond traditioneel geopend met een welkomstdrank, gevolgd door het openingsconcert en het gastronomisch diner.
18u30 onthaal – 19u openingsconcert – Jean-Claude Drouot Theater
Johan Sebastian Bach — Passages uit de « Goldbergvariaties » voor strijktrio BWV 988 (1740)
Natalia LOMEIKO – viool, Yuri ZHISLIN – altviool, David COHEN – cello
Gabriel Fauré — « Après un rêve », mélodie n° 1 voor cello & piano, Op. 7 (1878)
David COHEN – cello, Claudio TROVAJOLI – piano
C. Debussy — « Rêverie », voor fluit & gitaar, CD 76, L.68 (1890)
Jean PREVOT – fluit, Alberto MESIRCA – gitaar
A. Vivaldi — Sonate n° 12 « La follia » in D mineur voor twee violen & basso continuo, Op. 1 (1700)
2 violen – David COHEN – cello
20u00: gastronomisch 6 gangen menu
Tartaar van gemarineerde zwaardvis en bijgerechtjes / kaviaar van aubergine op z’n oosters / consommé van krab met venkel en koriander
Crème van courgette met gekonfijte citroen en gerookte forel
Kalfscarpaccio op Japanse wijze
Gevulde hoevekip, saus met rivierkreeftjes
Zomerse sabayon met champagne en fruit uit de streek
Assortiment van regionale kazen